Project Nieuwe locatie

Help ons met het realiseren van een nieuwe locatie

We zijn gestart met de locatie op ons privéadres. Midden in een stukje prachtig natuurgebied in Meijel. Hier vinden inmiddels al vele dieren hun plek in ruime verblijven. 

Het aantal dieren wat gebracht wordt groeit snel en al gauw werd duidelijk dat waar we nu zitten de opvang te klein gaat worden. We zijn dan ook inmiddels gestart met het zoeken naar een nieuwe locatie. We hebben inmiddels ons oog laten vallen op een plek met heel veel ruimte. 

Op dit moment wordt hard gewerkt om alles hiervoor rond te krijgen. Er zullen nog vele handelingen verricht moeten worden voordat we daadwerkelijk daar naar toe kunnen gaan. Zodra enig nieuws hierover te melden hebben vind u dit natuurlijk terug in deze topic. 

Naast de aankoop zal er veel verbouwd moeten worden.  Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar sponsoren, donateurs en/of investeerders. Samen kunnen we Stichting Animal Resort ombouwen tot een plek die voor dieren ideaal is. Alsof ze terug zijn op de plek waar ze eigenlijk horen. In de natuur… (met een beetje hulp van de mens). 

Iedere vorm van hulp is welkom. Van donaties in geld tot het sponsoren van spullen, materiaal, kooien, beplanting enz. Help Stichting Animal Resort om dieren ( in nood ) op te vangen en om meer dierenleed te voorkomen.

Want alleen redden we het niet!

 

Ook bedrijven kunnen hun betrokkenheid bij de dieren laten zien door ons te steunen. Eenmalig of structureel. Er zijn verschillende mogelijkheden. Elk bedrijf kan dat op zijn eigen manier doen. Wat de bedrijfsactiviteit ook betreft, bijna altijd valt er een link met het werk van Stichting Animal Resort  te maken. Wij denken daarin graag mee! Bel ons gerust om hier samen over van gedachten te wisselen.  

Voor meer informatie: info@algemenedierenopvang.nl

                                                         077-4003137 

Maak uw bijdrage over op: NL54 RABO 0191 9902 13 t.n.v. Stichting Animal Resort Nederland.

e-max.it: your social media marketing partner