Steun ons

 

Het opvangcentrum is afhankelijk van donaties en giften. Wij ontvangen geen subsidies.

 

Naast verzorging, voedsel en medische hulp, kost ook bouw, onderhoud en vernieuwing veel geld. Met uw hulp draagt u rechtstreeks een steentje bij voor een goed (en blijvend) verblijf van de dieren in onze opvang. 

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

 

Eenmalige gift: 

Maak een bedrag naar keuze over op onze bankrekening NL54 RABO 0191 9902 13 t.n.v. Stichting Animal Resort Nederland.

Wordt Donateur:

Voor minimaal € 15,= per jaar kunt u al donateur worden. U ontvangt dan regelmatig onze nieuwsbrief waarin u op de hoogte wordt gehouden van alles wat er in de opvang gebeurt.

U kunt zich aanmelden bij ons door u te registeren op de website en uw bijdrage overte maken op:

NL54 RABO 0191990213 tnv Stichting Animal Resort nederland.  

DE DIEREN ZULLEN U ER DANKBAAR VOOR ZIJN                             

Steun in Natura:

Naast financiële steun zijn wij ook altijd gebaat bij spullen die u misschien zou weggooien, maar die wij heel goed zouden kunnen gebruiken. Hieronder enkele voorbeelden.

 

Theedoeken:

Bij het schoonmaken van de kooien “verslinden” wij theedoeken. Heeft u nog oude theedoeken in de kast liggen breng ze dan bij ons. 

Statiegeldflessen

Wij sparen het hele jaar statiegeldflessen. Als u uw lege statiegeldflessen aan ons wilt doneren, dan  kunt u ze altijd tijdens onze openingsuren langs brengen. 

Kooien

Allerhande kooien die u niet meer gebruikt zijn bij ons welkom. Voor de eerste periode waarin de dieren bij ons binnenkomen kunnen wij ze in onze quarantaine-ruimte goed gebruiken 

Indien u ons wilt helpen en spullen over heeft die wij mogelijk zouden kunnen gebruiken, neemt u dan contact met ons op.

 

077-4003137

 

info@algemenedierenopvang.nl

 

e-max.it: your social media marketing partner