OPRICHTING STICHTING ANIMAL RESORT

 

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het opvangen van dieren en we privé regelmatig ook voor opvang zorgde, besloten we om in 2014 een eigen stichting te beginnen.

Met deze nieuwe stichting gaan we met frisse moed verder en we hopen dat u ons als vanouds wilt blijven steunen

Al gauw wisten nieuwe mensen ons te vinden en hebben we tot nu toe al tientallen dieren een vaste plek in onze opvang kunnen bieden. We zijn weer terug op honk zoals we dat noemen. Enkele oude kennissen die we inmiddels wel vrienden mogen noemen staan ons met raad en daad bij en helpen ons regelmatig met alles wat er bij komt kijken om de opvang mogelijk te maken.

We zijn gestart met de locatie op ons privéadres. Midden in een stukje prachtig natuurgebied in Meijel. Hier vinden inmiddels al vele dieren hun plek in ruime verblijven.

Het verschil wat wij bieden tegenover vele andere opvangcentrums, is dat de dieren die bij ons komen een blijvende plek krijgen bij ons. Dit vinden wij belangrijk omdat wij van mening zijn dat dieren rust en regelmaat verdienen. Dit in een voor hun zo natuurlijk mogelijke omgeving.

Al gauw werd duidelijk dat waar we nu zitten de opvang te klein gaat worden. We zijn dan ook inmiddels gestart met het zoeken naar een nieuwe locatie. We hebben inmiddels ons oog laten vallen op een plek met heel veel ruimte. Er zullen nog vele handelingen verricht moeten worden voordat we daadwerkelijk daar naar toe kunnen gaan. U kunt deze ontwikkelingen volgen bij het project “nieuwe locatie”